Bakan Işıkhan'dan Yeni Mesaj: Çalışan ve Emeklilere Refah Artışı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz" dedi.

03.07.2024-14:52 - (Son Güncelleme: 03.07.2024-16:54) Bakan Işıkhan'dan Yeni Mesaj: Çalışan ve Emeklilere Refah Artışı!

Bakan Işıkhan, TÜİK'in 2024'ün ilk 6 ayının enflasyon oranlarını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, toplumun her kesiminin kalıcı refahını artırmak için gereken adımları attıklarını vurguladı.

Işıkhan, enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından, özellikle çalışanlar ve emekliler için önemli adımlar atılacağını belirtti. Bakan, "Ekonomik zorlukların farkındayız ve bu zorlukları hafifletmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Hedefimiz, her kesimden vatandaşımızın yaşam kalitesini artırmak ve refah seviyesini yükseltmektir" ifadelerini kullandı.

Sosyal Devlet Anlayışı Vurgusu

Bakan Işıkhan, alınan tedbirlerin yanı sıra, uzun vadeli çözümler üreterek ekonomik istikrarı sağlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi. "Sosyal devlet anlayışımız gereği, vatandaşlarımızın refahını artırmak ve ekonomik yüklerini hafifletmek için her türlü adımı atmaktan çekinmeyeceğiz" dedi ve şunları kaydetti:

"Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz. Tarihi yüksek seviyelere ulaşan istihdam verilerimizin korunması, enflasyon ile kararlı mücadele ve finansal istikrarı sağlamak önceliğimiz olmayı sürdürecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarlığını yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda OVP ve 12. Kalkınma Planı hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal