Bakan Işıkhan: "CHP, Diyarbakır'ı Görmezden Geldi"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Diyarbakır'da düzenlenen AK Parti Kongresi'nde CHP'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

20.10.2024-18:01 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-18:01) Bakan Işıkhan: "CHP, Diyarbakır'ı Görmezden Geldi"

Diyarbakır'da AK Parti Yenişehir İlçe Kongresi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Diyarbakır'da AK Parti Yenişehir İlçe Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Işıkhan, yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Doğu ve Güneydoğu illerine gerçekleştireceği ziyaretlere atıfta bulunarak, "Geçtiğimiz gün bir Genel Başkan 'Diyarbakır'a, Batman'a, Mardin'e gideceğiz' diye Meclis'ten konuştu. Bu açıklamanın sözü de özü de fecaat," dedi.

AK Parti'nin Bölgede Varoluşu

Işıkhan, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren bu topraklarda var olduğunu ve CHP'nin yıllarca bölgeyi adeta yok saydığını belirtti. Bakan, konuşmasına şöyle devam etti:

"Cumhuriyeti kurduğunu iddia eden bu partinin, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında bu toprakları ziyaret etmek aklına gelmiş. Siyasi propaganda yapmak için gelecekler, sonra da gidecekler."

Diyarbakır'ın Dönüşümü

Diyarbakır’ın tarih boyunca medeniyetlerin beşiği olduğuna dikkat çeken Işıkhan, "Kentin gerçek potansiyelini terör nedeniyle yıllarca ortaya çıkaramadık. Ancak artık Diyarbakır, turizm ve kültürel etkinliklerle anılıyor," dedi. Bakan, terörle mücadelede atılan adımların bölgenin geleceğini güvence altına aldığını vurguladı:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Diyarbakır ilimizle el ele, omuz omuza bu büyük mücadeleyi sürdürüyoruz."

Çalışmaların Devamı

Bakan Işıkhan, tüm teşkilat ve vatandaşlarla, Diyarbakır'ın geleceği için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Kongreye katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, partinin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman halkla iç içe olduğunu ifade etti.

Kongrede yapılan seçimde mevcut başkan Ender Karahan yeniden seçilirken, tüm katılımcılara hayırlı işler temennisinde bulunuldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan (sağda), Diyarbakır'daki temasları kapsamında...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan (sağda), Diyarbakır'daki temasları kapsamında merkez Yenişehir ilçesindeki bir düğün salonunda düzenlenen AK Parti Yenişehir 6. Olağan Kongresi'ne katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal