Bakan Güler, Umman Savunma Bakanlığı Genel Sekreteri Al Zaabi'yi Ağırladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Umman Savunma Genel Sekreteri Al Zaabi ile İstanbul'da özel bir görüşme gerçekleştirdi.

22.10.2024-18:07 - (Son Güncelleme: 22.10.2024-18:48) Bakan Güler, Umman Savunma Bakanlığı Genel Sekreteri Al Zaabi'yi Ağırladı

Bakan Güler, Ummanlı Yetkiliyi Kabul Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Umman Savunma Bakanlığı Genel Sekreteri Muhammed Bin Nasır Al Zaabi ile bir araya geldi. Bu özel görüşme, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı (SAHA EXPO 2024) için İstanbul'a gelen Al Zaabi'nin katılımıyla gerçekleşti.

Görüşmenin Detayları

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen bu basına kapalı toplantıda, iki ülkenin savunma işbirlikleri üzerine önemli konular ele alındı. Bakan Güler, Umman'la olan ilişkilerin güçlendirilmesi üzerinde durdu ve gelecekteki işbirlikleri için fikir alışverişinde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler (sağda), Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi (solda) ile bir...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler (sağda), Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi (solda) ile bir araya geldi. Bakan Güler, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'na (SAHA EXPO 2024) katılmak için İstanbul'a gelen Pakistan İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi ile ikili görüşme yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal