Bakan Göktaş, Zonguldak'ta AK Parti Kongresine Katıldı

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, Zonguldak'ta düzenlenen AK Parti ilçe kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.

27.10.2024-14:56 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-14:56) Bakan Göktaş, Zonguldak'ta AK Parti Kongresine Katıldı

Zonguldak'ta AK Parti Kongresi Düzenlendi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Burada önemli mesajlar veren Göktaş, AK Parti'nin uluslararası ölçekte adalet ve barışın sağlanması için mücadele ettiğini vurguladı.

Adalet ve Barış Mücadelesi

Göktaş, yaptığı konuşmada, "AK Parti, sınırları aşan bir birliktelik ve kardeşlik ruhuyla, dünyanın dört bir yanında zulmün karşısında durmaya ve haklının yanında olmaya devam ediyor. Bu mücadele, tüm mazlumların huzuru ve güvenliği için verilmekte olup, adaletin hüküm sürdüğü daha iyi bir dünya kurma gayesi taşımaktadır," ifadelerini kullandı.

Zonguldak'a Yatırımlar

23 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin ulusal çapta yaptığı hizmetleri ve yatırımları anlatan Göktaş, Zonguldak'ın başarı hikayesinden de bahsetti. Zonguldak, yapılan yatırımlarla birlikte Karadeniz’in üretim ve lojistik merkezi haline geldi. Bu süreçte toplamda 189 milyar 407 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerinden bahseden Göktaş, bu meblağın yaklaşık 5,6 milyar lirasının aile ve sosyal hizmetler alanında olduğuna dikkat çekti.

Sosyal Hizmetler ve Destek Programları

Bakan Göktaş, Zonguldak'ta yürütülen sosyal destek programları hakkında şu bilgileri paylaştı: "Aile Sosyal Destek Programımız kapsamında 2017'den bu yana 32 bin 389 haneye destek verdik. 2013’ten bu yana verilen Evlilik Öncesi Eğitim Programı ile yaklaşık 3 bin kişiye, Aile Eğitim Programı ile 21 bin 581 kişiye eğitim sağladık."

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerin de önemine değinen Göktaş, "Evde bakım hizmetlerinden bugüne kadar 6 bine yakın engelli vatandaşımız faydalandı. 4 huzurevi ve 1 aktif yaşam merkezi ile birlikte 193 büyüğümüze de hizmet sunuyoruz," dedi.

Terörle Mücadele Mesajı

AK Parti’nin mücadele azmine de vurgu yapan Göktaş, "Ülkemizin barışına ve huzuruna kast edenlerle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz," açıklamasında bulundu. Göktaş, ayrıca Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'ne yönelik terör saldırısını kınadı ve "Yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum," diye ekledi.

Kongre Sonrası Ziyaretler

Kongre sonrası Zonguldak'ın simgelerinin bulunduğu bir tablo takdim edilen Göktaş, ardından Devrek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Kongreye katılan isimler arasında AK Parti Zonguldak milletvekilleri de yer aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (ortada), Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (ortada), Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki bir kongre salonunda düzenlenen AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Bakan Göktaş'ı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu (sağda) bina girişinde karşıladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal