Bakan Göktaş, Portekiz ve Brezilyalı Mevkidaşlarıyla Önemli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Portekiz ve Brezilya ile kadınların güçlendirilmesi üzerine görüştü.

11.10.2024-20:38 - (Son Güncelleme: 11.10.2024-20:38) Bakan Göktaş, Portekiz ve Brezilyalı Mevkidaşlarıyla Önemli Görüşmeler Gerçekleştirdi

Bakan Göktaş’tan Önemli İkili Görüşmeler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, uluslararası platformda kadınların güçlendirilmesi konusundaki iş birliklerini geliştirmek amacıyla önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Portekiz ve Brezilya ile Yüz Yüze Görüşmeler

Bakan Göktaş, Portekiz Gençlik ve Modernizasyon Bakanı Margarida Balseiro Lopes ve Brezilya Kadınlardan Sorumlu Devlet Bakanı Aparecida Gonçalves ile ayrı ayrı bir araya geldi. Bu görüşmeler, Brezilya'nın ev sahipliğinde düzenlenen G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı çerçevesinde gerçekleşti.

Etkinlik sırasında, Bakan Göktaş ve mevkidaşları, kadınların güçlendirilmesi ve ailelerin desteklenmesi konularında çeşitli işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Görüşmelerin Önemi

Bakan Göktaş, bu tür ikili görüşmelerin, uluslararası düzeyde kadınların ekonomik ve sosyal güçlenmesine katkı sağlayacağını belirtti. G20 kapsamındaki bu toplantılar, katılımcı ülkelerin ortak hedeflere ulaşmalarına zemin hazırlamakta.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Brezilya'nın ev sahipliğinde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı'na katıldı. Etkinlik kapsamında çeşitli ikili görüşmeler de gerçekleştiren Bakan Göktaş, Portekiz Gençlik ve Modernizasyon Bakanı Margarida Balseiro Lopes (solda) ve Brezilya Kadınlardan Sorumlu Devlet Bakanı Aparecida Gonçalves ile ayrı ayrı görüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal