Bakan Göktaş, Kasımpaşa'da Gastronomi Atölyesi Açılışına Katıldı

Bakan Göktaş, koruma altındaki kız çocukları için kurulan gastronomi atölyesinin açılışını gerçekleştirdi.

17.10.2024-14:06 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-14:06) Bakan Göktaş, Kasımpaşa'da Gastronomi Atölyesi Açılışına Katıldı

Kasımpaşa Oya Kayacık Çocuk Evleri'nde Önemli Bir Adım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kasımpaşa Oya Kayacık Çocuk Evleri Sitesi'nde açılışı yapılan Gastronomi Atölyesini ziyaret etti. Bu atölye, koruma altındaki kız çocuklarının meslek edinmelerine destek olmak amacıyla kuruldu.

1 Meslek 1 Gelecek Projesi

Bakanlık ve Tay Group'un işbirliğiyle hayata geçirilen 1 Meslek 1 Gelecek projesi çerçevesinde geliştirilen bu atölye, genç kızların geleceğine ışık tutmak için önemli bir fırsat sunuyor.

Açılış Töreni ve Uygulama

Açılış kurdelesi, Bakan Göktaş, Tay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, İstanbul Valisi Davut Gül’ün eşi Gülden Gül ve Kasımpaşa Oya Kayacık Çocuk Evleri Koruma Derneği Başkanı Nazire Öztunalı ile birlikte kesildi. Açılışın ardından Göktaş, atölyeyi inceledikten sonra çocuklarla birlikte pide hamuru açtı. Önlük giyip eldiven takarak mutfakta çocuklarla vakit geçirdi.

İkramlar ve Sohbetler

Pide fırına verildikten sonra, Göktaş ve çocuklar, pişirilen pideleri ikram ederek keyifli anlar yaşadılar. Bu etkinlik, çocuklarla iletişimi güçlendirmek ve onlara mesleki beceriler kazandırmak adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (sol 3), koruma altındaki kız çocuklarının...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (sol 3), koruma altındaki kız çocuklarının meslek sahibi olmaları ve topluma kazandırılmaları amacıyla Kasımpaşa Oya Kayacık Çocuk Evleri Sitesi'nde kurulan Gastronomi Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal