Bakan Göktaş İstanbul'da İki Genç Kızın Ailelerine Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'da öldürülen iki genç kızın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu ve başsağlığı diledi.

05.10.2024-19:27 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-19:27) Bakan Göktaş İstanbul'da İki Genç Kızın Ailelerine Taziye Ziyareti Gerçekleştirdi

Bakan Göktaş Taziye Ziyareti Yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan üzücü bir olayla ilgili olarak taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Göktaş, iki genç kızın, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in, intihar eden bir şüpheli tarafından öldürülmesi üzerine aileleriyle bir araya geldi.

Ailelere Destek Mesajı

Bakan Göktaş, Edirnekapı'da yaşanan olayın ardından, ailelerin acılarını paylaşmak amacıyla İstanbul Valisi Davut Gül ile birlikte İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in Eyüpsultan'daki evlerine ziyarette bulundu. Göktaş, burada ailelere başsağlığı dileklerini ileterek, acılarında yanlarında olduklarını belirtti.

Psikososyal Destek Süreci Başladı

Bakanlık yetkililerinin, her iki aileye de psikososyal destek sağlamaya başladığı öğrenildi. Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "İki genç kızımızın vahşice katledilmesi hepimizin yüreğini dağladı. Bakanlık olarak kadın cinayetlerine karşı mücadelemizi sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı.

Göktaş, ayrıca, "Şiddetin yanı sıra, şiddeti besleyen nedenleri de ortadan kaldırmak için tüm ilgili kuruluşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Fatih'te surlardan atlayarak intihar eden şüphelinin öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal