Bakan Göktaş, Başakşehir'de Hizmet Vurgusu Yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Başakşehir ziyareti sırasında sosyal hizmetler alanında önemli açıklamalarda bulundu.

05.10.2024-13:25 - (Son Güncelleme: 05.10.2024-13:26) Bakan Göktaş, Başakşehir'de Hizmet Vurgusu Yaptı

Göktaş'tan Başakşehir Ziyareti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanlığı'nda önemli mesajlar verdi. "Bakanlığımız, devletimizin şefkatli yüzünü, merhametli elini temsil ediyor," diyen Göktaş, insanların sorunlarını çözmek için çalıştıklarını vurguladı.

Türkiye Buluşmaları Kapsamında

Göktaş, AK Parti’nin 8. Büyük Olağan Kongresi ile eş zamanlı başlayan "Türkiye Buluşmaları" çerçevesinde ilçe başkanlığına ziyarette bulundu. Partililerle bir araya gelen Göktaş, teşkilatların siyasi partilerdeki önemine dikkat çekti.

İstanbul'un Özel Yeri

İstanbul’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel bir önemi olduğunu belirten Göktaş, "Teşkilatımız, her mahallede vatandaşla iç içe olmuştur" şeklinde konuştu.

Yatırımlar ve Sosyal Hizmetler

Göktaş, İstanbul’a 1 trilyon 649 milyar lira yatırım gerçekleştirdiklerini, sosyal hizmetler için 74 milyar 514 milyon lira destek sağlandığını açıkladı. Ayrıca, Başakşehir'de 38 sosyal hizmet merkezi bulunduğunu ve "Aile Sosyal Destek Programı" kapsamında büyük rakamlarla destek sunduklarını belirtti.

Koruyucu ve Önleyici Hizmetler

Bakan Göktaş, İstanbul'daki 9 kadın konukevi ve şiddet önleme merkezleri aracılığıyla kadına yönelik şiddetle mücadelede önemli hizmetler sunduklarını ifade etti.

Sosyal Yardımlar ve Destekler

Ocak 2024'te sosyal yardımlardan 368 bin ailenin faydalanacağı bilgisini veren Göktaş, Başakşehir’e 140 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı. "7'den 70'e tüm vatandaşlara hizmet etme gayreti içerisindeyiz" dedi.

Gelecek Vizyonu

"Hep birlikte başarılarla dolu nice 23 yılı gerçekleştireceğiz" diyen Göktaş, Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için el birliğiyle hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmalarının ardından, Bakan Göktaş, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas ile birlikte iş yerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (sol 4), AK Parti'nin 8. Büyük Olağan...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş (sol 4), AK Parti'nin 8. Büyük Olağan Kongre süreciyle eş zamanlı başlayan "Türkiye Buluşmaları" kapsamında Başakşehir İlçe Başkanlığını ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal