Bakan Alparslan Bayraktar, Venezuela İle Enerji İşbirliğini Geliştiriyor

Bakan Bayraktar, Venezuela'nın Petrol Bakanı ile doğal gaz ve petrol işbirliği üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

30.09.2024-14:41 - (Son Güncelleme: 30.09.2024-14:41) Bakan Alparslan Bayraktar, Venezuela İle Enerji İşbirliğini Geliştiriyor

Bakan Alparslan Bayraktar'dan Venezuela ile Enerji Görüşmesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela ile doğal gaz ve petrol arama, üretim ve ticareti alanlarında işbirliği imkanlarını değerlendirdi.

İkili İlişkiler ve Enerji İşbirlikleri

Bayraktar, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, Venezuela Başkan Yardımcısı ve Petrol Bakanı Delcy Rodriguez ile bakanlıkta bir araya geldiklerini bildirdi. Görüşmede, iki ülke arasındaki enerji işbirliklerinin önemi vurgulandı.

Mutabakat ve Gelecek Adımlar

Yapılan paylaşımla birlikte, ocak ayında Karakas'ta imzalanan petrol ve doğal gaz alanındaki mutabakat zaptının, iki ülke ilişkilerini kuvvetlendireceği belirtildi. Bayraktar, Rodriguez ile yaptıkları görüşmede, bu anlaşma çerçevesinde somut adımlar atma ve yeni işbirlikleri geliştirme konusunda uzlaşıya vardıklarını ifade etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela Cumhurbaşkanı Başyardımcısı ve...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela Cumhurbaşkanı Başyardımcısı ve Petrol Bakanı Delcy Rodriguez ve beraberindeki heyet ile bakanlıkta bir araya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal