Bahçelievler’de büyük panik yaşandı: 7 katlı bina çöktü! 3 katı kaçak çıktı

İstanbul’un Bahçelievler’de 7 katlı bir bina çöktü. 1980’li yıllarda 4 katlı olarak inşa edilen binaya 1994 yılında 3 kaçak kat eklendiği belirtildi.

27.06.2024-09:57 - (Son Güncelleme: 27.06.2024-17:14) Bahçelievler’de büyük panik yaşandı: 7 katlı bina çöktü! 3 katı kaçak çıktı

İstanbul Bahçelievler'de, Zafer Mahallesi Yadigar Sokak’ta bulunan 7 katlı bir bina, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı çöktü. Olayın ardından bölgeye çok sayıda emniyet, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi. AA'da yer alan habere göre, AFAD ekipleri bina enkazında arama faaliyetinde bulundu.

Can kaybı yok

İnternethaber’de yer alan habere göre; İstanbul Valiliği, yaptığı açıklamada binanın 1980 yılında yapıldığını belirtti ve şunları kaydetti:

“Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede, olayda ölen, yaralanan ya da enkaz altında kalanın bulunmadığı tespit edilmiştir. Çöken binanın çevresindeki binalar tedbir amaçlı boşaltılmış olup, olay yerinde gerekli güvenlik önlemleri de alınmıştır.”

Bahçelievler’de büyük panik yaşandı: 7 katlı bina çöktü! 3 katı kaçak çıktı

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır ise olay yerinde yaptığı açıklamada, sıkıntılı olan 4 binanın daha boşaltıldığını ve çöken binaya 1994 yılında kaçak olarak 3 kat daha ekleme yapıldığını belirtti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal