Babasının mezarına kalp çizen genç kadın, gökyüzüne baktığında gördüğüne inanamadı!

Nihan Üzümcü isimli genç bir kadın, vefat eden babasının mezarında yaşadığı bir olayı sosyal medya hesabından paylaşınca, söz konusu olayı bince kişi beğendi.

12.03.2022-14:39 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:39) Babasının mezarına kalp çizen genç kadın, gökyüzüne baktığında gördüğüne inanamadı!

Genç kadının babasının mezarı üzerinde bulunan ve düz bir şekilde dizilmiş olan taşların yerlerini değiştirerek o taşlardan yaptığı kalbin aynısını gökyüzünde görmesi, olayı duyan herkesi şaşkınlığa uğrattı. Nihan Üzümcü’nün bu olayı sosyal medyadan da paylaşması sonucu yaptığı paylaşıma çok kısa sürede binlerce kişi etkileşimde bulundu.

2019 yılında yaşamını yitiren Mutlu Üzümcü’nün mezarına sık sık ziyarette bulunan kızı Nihan Üzümcü, son yaptığı mezarlık ziyaretinde mezarın üzerinde bulunan düz şekilde dizili taşları birleştirerek kalp şekline getirdi. Ardından da bu anı telefonuyla fotoğrafladı.

Babasının mezarına kalp çizen genç kadın, gökyüzüne baktığında gördüğüne inanamadı!

Nihan Üzümcü, eve gittikten sonra çektiği fotoğrafa baktığında gördüğüne inanamadı. Çünkü genç kadının çektiği fotoğrafta taşlarla beraber gökyüzündeki bulut da kal şeklini almıştı. Yaşadığı bu inanılmaz olayı sosyal medya hesaplarından paylaşan kıza kısa sürede çok sayıda etkileşim verildi.

Fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı

Nihan Üzümcü yaşadığı bu ilginç olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olaydan sonra duygulandığını ifade ederek paylaşım yapan Üzümcü şu ifadeleri kullandı: "Geçen gün babamı ziyarete gittim, düz bir şekilde dizili olan taşların yerlerini değiştirerek kalp şeklini verdim ve fotoğrafını çektim. Eve dönüp fotoğrafa tekrar baktığımda fark ettiğim detaya bakar mısınız? Yaşadığım en tatlı anı."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal