Baba ve Oğul Motosiklet Yarışlarına Hazırlanıyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir baba, 6 yaşındaki oğlu ile motosiklet yarışlarına hazırlanmaya başladı.

19.10.2024-12:08 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-12:08) Baba ve Oğul Motosiklet Yarışlarına Hazırlanıyor

Baba ve Oğul Motosiklet Yarışlarına Hazırlanıyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Aslan Polat, 6 yaşındaki oğlu Ali Kutay ile birlikte motosiklet yarışlarına katılmak için hazırlıklara hız verdi.

Gizli Tutulan Tutku Ortaya Çıkıyor

Aslan Polat, motorsiklet aşkını 10 yıl boyunca gizli bir şekilde sürdürdü. 2 yıl önce babasını ikna ederek profesyonel olarak motosiklet kullanmaya başladığında, hayalini gerçekleştirmek adına büyük bir adım atmış oldu. Geçtiğimiz yıl, oğlu Ali Kutay için mini bir motosiklet alarak, birlikte yarışlara katılma hayalini gerçekleştirmek üzere kolları sıvadı.

Antrenmanlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Aslan Polat, ünlü eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn gibi başarılı olabilmek için her gün antrenman yapıyor. AA muhabirine yaptığı açıklamada, motosiklet sürmeyi çok sevdiğini belirten Polat, çocuk yaşlardan beri yarışlara katılmayı hayal ettiğini ifade etti. "6 yaşındaki oğlum var. Hayalime onu da ekledim. Oğluma bir motor aldım ve birlikte çalışıyoruz," dedi.

Hedefler Büyüyor

Kenan Sofuoğlu ve Toprak Razgatlıoğlu gibi isimlerden esinlenen Polat, 25-27 Ekim'de İstanbul'da gerçekleşecek Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'nın üç ve dördüncü ayak yarışlarına hazırlığını sürdürdüğünü belirtti. Oğlu ise 2025 yılında düzenlenecek Türkiye Süpermoto Şampiyonası yarışlarına hazırlanıyor.

Hayallerini Paylaşıyorlar

Polat, Kenan Sofuoğlu ile tanışmayı çok istediğini söylerken, "Baba-oğul Kenan abiye özeniyoruz. Oğlumu kendi imkanlarımla Zayn Sofuoğlu gibi yetiştirmeye çalışıyorum. Oğlumun yetenekli olduğunu düşünüyorum," ifadelerini kullandı. Oğul Ali Kutay da babasıyla birlikte motosiklet sürüp antrenman yapmaktan mutlu olduğunu ve Zayn'ı takip ettiğini belirterek, "Ben de şampiyon olacağım," dedi.

Desteklerini Sunuyorlar

Vezirköprü Motosiklet Sporları Kulübü Başkanı Emre Atıcı, Aslan Polat ve oğullarıyla gurur duyduklarını dile getirerek, "Vezirköprü'den Kenan Sofuoğlu ve Zayn neden çıkmasın? Bu yolda Aslan Polat’ı destekliyoruz," şeklinde konuştu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Aslan Polat ile 6 yaşındaki oğlu Ali Kutay...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Aslan Polat ile 6 yaşındaki oğlu Ali Kutay, ilk kez katılacakları motosiklet yarışlarına birlikte hazırlanıyor. Aslan Polat, eski milli motosikletçi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn gibi başarılı olmak için oğluyla her gün antrenman yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal