Baba Elif kimdir, gerçek adı nedir? Dilara Aksüyek rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Show TV’nin iddialı dizisi Baba’ya yeni katılan karakterlerden olan Elif’i canlandıracak olan Dilara Aksüyek’in daha önce rol aldığı yapımlar ve biyografisi merak konusu oldu. Peki Baba Elif kimdir, gerçek adı nedir? Dilara Aksüyek hakkında merak edilenler haberimizde...

24.03.2022-13:02 - (Son Güncelleme: 24.03.2022-13:02) Baba Elif kimdir, gerçek adı nedir? Dilara Aksüyek rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Show TV’nin sevilen dizisi Baba, yayın hayatına oldukça etkili bir başlangıç yaptı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın yaptığı Baba dizisi kaliteli oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu hikayesiyle her Salı akşamları milyonlar insanı koltuklarına kilitliyor. Reytinglerde daha da üstlere çıkmak isteyen Baba dizisine önemli bir oyuncu transfer edildi. Son olarak Arıza dizisinde Füsun karakterine hayat veren güzel oyuncu Dilara Aksüyek artık Baba dizisinde yer alacak. Bu haberle birlikte güzel oyuncunun hayatı ve oyunculuk kariyeri bir çok insanın merak ettiği konular arasına girdi.

Show TV Baba dizisi Elif kimdir?

Ekranların güzel oyuncularından olan Dilara Aksüyek Baba dizisinde Elif karakterine hayat verecek. Elif’in nasıl bir karaktere sahip olacağı henüz tam belli olmadı. Elif karakteri Baba dizisinin 7. bölümünde itibaren ekranlar karşısında olacak.

Dilara Aksüyek kimdir

Dilara Aksüyek kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Dilara Aksüyek, 24 Temmuz 1987’de İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan 33 yaşındaki güzel oyuncu, kameralar karşısına ilk olarak 2012 yapımı Evlerden Biri dizisinde Filiz karakterini canlandırarak çıkmıştır. 2013 yılında yayınlanan Merhamet dizisinde Şadiye karakteriyle yer alan Dilara Aksüyek, sonrasında Kadim Dostum dizisinde Deniz karakterine hayat verdi. İşte güzel oyuncunun kariyeri boyunca yer aldığı yapımlar:

2012 Evlerden Biri: Filiz

2013 Merhamet: Şadiye

2014 Kadim Dostum: Deniz

2015 Adı Mutluluk: Dolunay

2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Mahfiruze Sultan

2016 Mahrumlar: Tanem

2017 İstanbullu Gelin: İpek Boran

2020 Arıza: Füsun Keskin

2022 Baba: Elif

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal