Azerbaycan lideri Aliyev Binali Yıldırım’ı hastanede ziyaret etti: Binali Yıldırım’dan açıklama geldi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kendilerini ziyarete gelirken trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Aliyev her iki isme de geçmiş olsun dileklerini iletti.

21.10.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 21.10.2022-15:55)

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım'ı tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti. Aliyev her iki isme de geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Binali Yıldırım’dan açıklama geldi

Binali Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Azerbaycan’a gelirken bir trafik kazası geçirdikilerini söyleyerek,  "Azerbaycan seyahatimiz sırasında bir trafik kazası geçirdik. Allah'a şükürler olsun ki durumumuz iyi. Tedbir amaçlı hastanede kontrol altındayız. Dua eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Aliyev Binali Yıldırım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Twitter hesabından kazaya ilişkin olarak, “Kendisiyle görüştüm. Üçünün de sağlık durumunun iyi olduğunu, kazayı hafif atlattıklarını öğrendim. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal