Sadece 2 malzemeli unsuz, glutensiz kek yapımı tarifi ile sizlerleyiz. Yapımı oldukça kolay. İşte tarifi...
MALZEMELER
-3 yumurta akı
-4 paket Çikolata
YAPILIŞI
Yumurta akı mikserle bulut kıvamına getirilir. O sırada çikolata benmari usulü eritilir. Yumurta sarıları erimiş çikolatayla buluşturulur. Bulut kıvamına gelen yumurta akı ile çikolata karışımı buluşturulur. Çikolatayı sıcakken döküyorum ben hiç sıkıntı olmuyor kafamız rahat.. ardından spatulayla güzelce karıştırılır. Kıvamı videoda mevcut. Ardından karışım sufle kabına alınır ve 170 derecede 15-20 dakika pişirilir. Eğer isterseniz üzerine çikolata eritebilirsiniz... Afiyet Olsun!