Ayhan Aşan babasının acısıyla kahroldu! Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yürek dağladı

Ünlü şarkıcı Ayhan Aşan, babasından aldığı kara haberle yıkıldı. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.04.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-11:08) Ayhan Aşan babasının acısıyla kahroldu! Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yürek dağladı

Sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla adından başarıyla söz ettiren ünlü şarkıcı Ayhan Aşan, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle dinlenmeye devam ediyor. Katıldığı müzik yarışmalarında gösterdiği performanslarla akıllara kazınan ünlü şarkıcı, başarılı kariyeriyle 90'lı yıllara damgasını vurmuştu. Müzik sektöründe başarıyla sürdürdüğü kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla bir dönem çok konuşulan Aşan'dan kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından acı bir paylaşımda bulunarak, babasının vefat ettiği haberini sevenlerine duyurdu. Aşan; ''Yaslandığım dağım, çınarım, babam gitti. Yoluma ışık tutan vefakarım, çocukluğum, meleğim gitti'' notuyla acısını paylaştı. Ünlü şarkıcının eşi de bir paylaşım daha yaparak takipçilerine; ''Değerli eşimin kıymetli babası hakkın rahmetine kavuşmuştur. Başımız sağ olsun'' ifadelerini kullandı. 

Ayhan Aşan'ın babası hayatını kaybetti

Yakın zamanda da eski eşini kaybetmişti

54 yaşındaki ünlü şarkıcı Ayhan Aşan, babasından aldığı vefat haberiyle büyük bir acı yaşadı. Yaşadığı acıyı sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda da ilk eşi ve çocuklarının annesinin ölüm haberiyle sarsılmıştı. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Selma Aşan'ın kızı Büşra Aşan ise katıldığı programda babasının onlarını görmediğini söylemişti. Bu açıklamaların ardından ünlü şarkıcının avukatı da bir açıklama yaparak müvekkilinin 18 yaşına kadar nafakasını ödediğini açıklamıştı. 2000 yılında evini terk eden Ayhan Aşan'ın ardından ağır kas zaafı hastalığına yakalanan Selma Aşan ise 2008 yılında eski eşine dava açarak bu rahatsızlığa yaşadığı üzüntü nedeniyle yakalandığını öne sürmüştü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal