Aydın’da restoranda patlama yaşandı: Vali acı haberi verdi! 7 kişi yaşamını yitirdi

Son dakika gelişmesi. Aydın Nazilli’de bulunan bir restoranda şiddetli bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlama hakkında açıklamada bulunan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, 7 kişinin hayatını kaybettiğini ve 1’i ağır 4 kişinin de yaralandığını açıkladı. İşte detaylar...

30.12.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 30.12.2022-17:31) Aydın’da restoranda patlama yaşandı: Vali acı haberi verdi! 7 kişi yaşamını yitirdi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan bir restoranda şiddetli bir patlama meydana geldi. Yaşanan patlama hakkında açıklamada bulunan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, patlamanın restorandaki kişilerin tüpleri değiştirmesi sırasında yaşandığını bellirtirken, olayda 7 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 1’i ağır 4 kişinin ise yaralandığı bilgisine yer verdi.

Vali acı haberi verdi

Olay yerine Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ile beraber gelen Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, patlama hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Nazilli’de gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada hayatını kaybeden yedi vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun." sözlerini kullandı.

Nazilli Patlama Son Dakika

Vali Hüseyin Aksoy ise olay hakkında yaptığı açıklamada, Altıntaş Mahallesi Kıbrıs Caddesi'ndeki bir restorandan 15.30 sıralarında ihbar geldiğini, ilk belirlemelere göre tüp değişimi sırasında patlamanın olduğunu söyledi. Patlama nedeniyle 7 kişinin öldüğünü bildiren Aksoy, biri ağır 4 kişinin de yaralandığı aktardı.

Aksoy, ekiplerin çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. (Kaynak: AA)

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal