Avrupa’da toparlanma vakti: Trabzonspor ve Başakşehir ülke puanı için sahada

Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’nin Lille deplasmanında yenilmesi sonucunda Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında 10’uncu sıraya geriledi. Bugün sahneye çıkacak olan Trabzonspor ve Başakşehir’in rakiplerini mağlup etmesi halinde yeniden 9’uncu sıraya yükseleceğiz. İşte detaylar…

08.08.2024-10:52 - (Son Güncelleme: 08.08.2024-10:52) Avrupa’da toparlanma vakti: Trabzonspor ve Başakşehir ülke puanı için sahada

Trabzonspor ve Başakşehir ülke puanı için sahaya çıkıyor. Trendyol Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala, temsilcilerimiz Avrupa kupalarında mücadele etmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin Fransız temsilcisi Lille'e mağlup olmasının ardından Türkiye, ülke puanı sıralamasında en yakın takipçisi olan Çekya'nın gerisine düştü. Çekya'nın puanı 34.850'ye yükselirken, Türkiye'nin puanı 34.800'de kaldı. Bu gelişmenin ardından gözler, iki temsilcimizin oynayacağı maçlara çevrildi.

Trabzonspor Rapid Wien’i konuk ediyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda bugün Avusturya'nın Rapid Wien takımını konuk edecek. Karadeniz ekibinin yeni transferleri Okay Yokuşlu ve Stefan Savic, Rapid Wien karşılaşmasının kadrosunda yer alabilecek. Trabzonspor'da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Avrupa’da toparlanma vakti: Trabzonspor ve Başakşehir ülke puanı için sahada

Başakşehir, Gürcistan deplasmanında 

Diğer yandan, Başakşehir UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında yarın Gürcistan'ın Iberia Tbilisi takımıyla deplasmanda karşılaşacak. İki takımımızın da maçları kazanması durumunda ülke puanı sıralamasında kaybedilen pozisyonları geri kazanma şansı bulunuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal