Avatar film konusu ve oyuncuları

Disney Plus'ın Türkiye'de hizmete açılması üzerine kullanıcılar yeni içerikleri araştırmaya başladı. Disney Plus'ta yer alan Avatar filmi yoğun ilgi görürken konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Avatar film konusu nedir? Avatar film oyuncuları kimlerdir? İşte, Avatar filmi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

24.06.2022-22:54 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-22:54) Avatar film konusu ve oyuncuları

18 Aralık 2009 tarihinde vizyona giren Avatar filmi 2 saat 42 dakika boyunca izleyicilere keyifli zaman geçirmektedir. Bilim kurgu ve macera odaklı olan bu filmin yönetmeni James Cameron olurken oyuncuları ise Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver'dir.

Avatar film konusu nedir

Hırsızlık zamanında ağabeyini kaybetmiş ve yarı felçli hale olan Jake Sully,askeri bir şirkette işe başlar ve Pandora adında dolanan gezegenin madenlerini gözlemler. Gözlemlemesi için oluşturulan programa Avatar adı verilirken bununla beraber yarı insan yarı Pandora gezegeninde yaşayan Na'vilere dönüşmektedir. Pandora gezegeninde yaşayan halk Na'vi ler olarak isimlendirilirken, kendi özlerine uygun konuşulan diller ve yaşam görüşleri ise belirtilmektedir.

Avatar film konusu

Gezegenin prensesi olarak adlandırılan Neytiri ile taşına Jake, Avatar programı için yer altı zenginliklerine laf eden ve askeri projenin bir parçası olarak adlandırılır. Filmin yayınlandığı andan bu zamana kadar sinema severler büyük bir merak ve heyecan barındırır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal