Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? Avatar 2 Türkiye'de ne zaman gösterime girecek? Avatar 2 oyuncuları ve konusu

İlk filmiyle binlerce insanı ekrana kilitleyen Avatar filminin ikincisinin vizyona gireceğinin duyurulması üzerine internet üzerinden merakla ikinci filmin konusu ve vizyon tarihi araştırılıyor. Peki Avatar 2 filminin konusu ne? Avatar 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Tüm detaylar haberimizde.

10.05.2022-23:07 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-23:07) Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? Avatar 2 Türkiye'de ne zaman gösterime girecek? Avatar 2 oyuncuları ve konusu

İlk filminin yayınlanmasından 13 yıl gibi bir süre geçtikten sonra Avatar filminin ikincisi vizyona girecek. Bunun yanına filmin 3'üncüsünün 2024 yılında, 4. filmin 2026 yılında, 5. filmin ise 2028 yılında vizyona gireceği düşünülüyor. Peki Avatar 2 filminin konusu nedir? Avatar 2 filminin oyuncuları kim? Avatar 2 filminin vizyon tarihi belli oldu mu? Avatar 2 filmiyle ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Avatar 2 filmi

Avatar'da geçen olaylardan sonra birkaç yıl içinde Jake ve Neytiri Pandora kendi ailelerini kurmuştur fakat evlerini terk etmek zorunda kalırlar. Bu sebeple Jake ve Pandora su üzeri ve altında Pandora dışındaki yerleri keşfe çıkarlar. Avatar 2 filminin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor; Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Sam Worthington, Kate Winslet, Michelle Yoah.

Avatar 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak

Avatar 2 filmi vizyon tarihi

James Cameron'un yönetmenliğinde çekilen ve su altı çekimlerinin oldukça dikkat çekeceği Avatar 2 filmi 16 Aralık 2022'de vizyona girip seyircisiyle buluşacak.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal