AUGİS sınav yeri değişikliği yapılır mı? AUGİS sınav yeri değişikliği nasıl yapılır? AUGİS sınav yeri değişikliği işlemleri

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sınavlar için gözetmen olarak katılım sağlamak isteyen öğretmen adayları için AUGİS sınavı yapılmaktadır. Bu sınavlar için tercih yapıldıktan sonra ise sınav yerinin değiştirilip değiştirilemeyeceği merak ediliyor.

19.03.2022-19:01 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-19:02) AUGİS sınav yeri değişikliği yapılır mı? AUGİS sınav yeri değişikliği nasıl yapılır? AUGİS sınav yeri değişikliği işlemleri

AUGİS sınavı Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan sınavlarda gözetmen olmak isteyen öğretmenler için yapılmaktadır. Sınavın açılımı ise Anadolu Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi olarak geçmektedir. 

augis gözetmen

AUGİS sınavında görev için farklı bir yer seçilir mi?

Eğer sınavda görev almak istediğiniz yeri seçtikten sonra yerinizi değiştirmek istiyorsanız kayıtlı olduğunuz kurum ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. İletişime geçip kaydınızı sildirdikten sonra ise yeniden görev almak istediğiniz kurum ile tekrar iletişime geçmelisiniz. Kuruma isteğinizi bildirmenizin ardından ise yeni kurumunuzda sisteme kaydınız yapılacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal