Attila Szalai Fenerbahçe’den ayrılıyor: Premier Lig takımı harekete geçti

Fenerbahçe’nin Macar savunma oyuncusu Attila Szalai’ye İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City’nin talip olduğu iddia edildi. İngiliz ekibinin sarı lacivertli kulübün kapısını çalması bekleniyor.

25.11.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 25.11.2022-17:50)

Dünya Kupası arasına giren Fenerbahçe’de bazı oyunculara Avrupa’nın önemli takımlarından talipler gelmeye devam ediyor. Son olarak yaz transfer döneminde takımdan ayrılmanın kıyısından dönen 24 yaşındaki Macar savunmacı Attila Szalai’ye İngiltere Premier Lig’den sürpriz bir talip olduğu iddiası ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Çağlar Söyüncü ile yollarını ayırması beklenen Leicester City’nin Fenerbahçe’den Attila Szalai’yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Szalai’ye İngiliz talip

İngiltere Ligi’nde geçen sezonlara nazaran kötü bir durumda olan Leicester City Fenerbahçe’den 24 yaşındaki stoper Attila Szalai’yi transfer etmek için sarı lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. 

Szalai Leicester City Transfer

İddiayı ortayan İngiliz medyası, aynı zamanda Macar savunmacının sezon sonunda Ada yolcusu olacağı iddiasında da bulundu.

Szalai Leicester City Transfer-1

2021 Ocak ayında Fenerbahçe’ye transfer olan Attila Szalai, sarı lacivertli forma altında çıktığı 90 maçta 5 gol 3 asiste imza attı. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon Fenerbahçe ile 25 maçta 1 gol atarken 1 de gol pası verdi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal