14.03.2022-18:49 (Son Güncelleme:06.05.2022-16:57)


1

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray'ın, Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşma öncesi nefesler tutuldu. Zorlu karşılaşmada ise görev alacak hakem Atilla Karaoğlan oldu. Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak zorlu derbide düdük çalacak olan Atilla Karaoğlan ile ilgili yoğun araştırmalar yapılıyor. Hakkında yoğun araştırmalar yapılan Atilla Karaoğlan hakkında merak edilen bilgileri ise sizler için derledik.



2

Hakemin hayatı

Hakemin hayatı

Atilla Karaoğlan 22 Haziran 1986 yılında Sakarya'da doğmuştur. Hakemin asıl mesleği ise öğretmenliktir ve futbol antrenörlüğü mezunudur. Babası ise eski bir futbolcudur. Hakemlik kariyerine 2007'de başlayan Atilla Karaoğlan, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de görev almaktadır.



3

Süper Lig'de bu sezon yönettiği karşılaşmalarda dikkatleri üzerine çeken 33 yaşındaki hakem, eski bir futbol babanın oğlu ve futbol antrenörlüğü mezundur. Hakem açıklamalarında aldığı eğitimin sahadaki hakemliğine büyük katkı sağladığını söylemştir.



4

Asıl mesleği nedir?

Asıl mesleği nedir?

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray - Beşiktaş derbisini yönetecek olan Atilla Karaoğlan'ın asıl mesleği öğretmenliktir ve futbol antrenörlüğü mezunudur.



5

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Atilla Karaoğlan, 22 Haziran 1986 yılında doğmuştur. Yani 35 yaşındadır.



6

Nerelidir?

Nerelidir?

Atilla Karaoğlan, Sakaryalı'dır.



7

Hangi takımı tutmaktadır?

Hangi takımı tutmaktadır?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbinin hakemi olan Atilla Karaoğlan'ın hangi takımı tuttuğu dev derbi öncesi taraftarlar tarafından büyük bir merak konusu haline gelmiştir.



8

Hakem Atilla Karaoğlan yönettiği karşılaşmalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken aynı zamanda hakkında detaylar da merak konusu olmuştur. Derbinin hakemi Atilla Karaoğlan'ın ise asıl olarak hangi takımı tuttuğu bilinmemektedir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR