Atilla Karaoğlan hangi takımlı? GS BJK maç hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelecek olan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde hakemi Atilla Karaoğlan'ın olacak. Nef Stadı'nda karşılaşacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek olan Atilla Karaoğlan'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımı tutuyor? detaylar haberimizde yer almaktadır.

14.03.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-20:17) Atilla Karaoğlan hangi takımlı? GS BJK maç hakemi Atilla Karaoğlan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Nef Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisini hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok, Candaş Elbil yaparken 4. hakem olarak ise Mustafa Kürşat Filiz görev alacaktır. VAR'a ise Yaşar Kemal Uğurlu yer alacaktır. Heyecanla GS, BJK maçını bekleyen taraftarlar ise hakem Atilla Karaoğlan'ın kim olduğunu araştırmaya başladı.

Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımı tutuyor

Atilla Karaoğlan kimdir, hangi takımı tutuyor?

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray-Beşiktaş derbisini yönetecek olan Atilla Karaoğlan 22 Haziran 1986 tarihinde Sakarya'da doğmuştur. Asıl mesleği öğretmenliktir. Futbol antrenörlüğü mezunu olan Atilla Karaoğlan 2007 yılında hakemliğe başlamış 2019-2020 sezonundan beri de Süper Lig'de hakemlik yapmaktadır. Aldığı eğitimler sayesinde büyük performans sergileyen Karaoğlan, çok cesur bir kişiliğe sahiptir. Eksi futbolcu bir babanın oğlu olan Karaoğlan'ın hangi takımı tuttuğu ile alakalı bir bilgi bulunmamaktadır.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal