Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak? Atatürk filmi oyuncuları kimler? Atatürk filmi için geri sayım

Atatürk filminin ne zaman yayınlanacağı sorusu Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü sebebiyle araştırılıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağı filmin ne zaman yayınlanacağı ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak? Atatürk filmi oyuncuları kimler? İşte detaylar…

28.10.2023-12:37 - (Son Güncelleme: 28.10.2023-12:37)

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sonrasında ekranlara getirilecek olan Atatürk filmi konusunda yayın tarihi ve oyuncu kadrosu araştırmaları sürüyor. Mustafa Kemal Atatürk’ü Aras Bulut İynemli’nin canlandıracağı ve oyuncu kadrosunda Songül Öden ve Mehmet Günsür gibi önemli isimlerin yer aldığı Atatürk filminin Ne Zaman yayınlanacağını öğrenmek isteyen seyirciler internete yönelerek araştırma yapıyor. Peki Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak? Atatürk filmi oyuncuları kimler?

Atatürk filmi ne zaman yayınlanacak?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda FOX ekranlarında TV’ye özel yayınının hemen ardından iki film olarak 3 Kasım’da ve 5 Ocak’ta sinemalarda vizyona girecek.

Atatürk Filmi

Atatürk film oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu ve iki film olarak televizyonda ve sinemalarda yayınlanacak ‘Atatürk’ün yapımını Lanistar Medya, yapımcılığını ise Saner Ayar ve Hakan Karamahmutoğlu üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Aras Bulut İynemli’nin yanı sıra Songül Öden, Mehmet Günsür, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç gibi değerli isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal