Aslı Enver Sonunda Aradığı Aşkı Buldu! Ünlü Oyuncu Sevgilisi Önder Öztarhan'la Nikah Masasına Oturuyor

Güzel oyuncu Aslı Enver'in bir süredir aşk yaşadığı sevgilisinden evlenme teklifi aldığı iddia edildi. İşte habere ilişkin o detaylar...

19.02.2022-12:08 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-12:08)

Pandemi ve çalışma koşulları nedeniyle uzun bir süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Aslı Enver, ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. Kavak Yelleri'nde hafızalara kazınan güzelliği ve oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu, bu dizisinden sonra yer aldığı birçok projeyle de ne denli iyi bir oyuncu olduğunu her fırsatta izleyiciye kanıtladı. Dizi, film ve reklamların aranan yüzü olan ünlü oyuncu, bir süredir ekranlarda verdiği arayı, tiyatroyla kapatacağını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde gelen habere göre, İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldıkları İpek Bilgin'le bu kez de sahnede rol alacak olan ünlü oyuncu güzel haberi duyurmasını ardından hayranları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanmıştı. Şimdilerde ''Sırça'' isimli tiyatro oyunuyla verdiği arayı kapatmaya çalışan güzel oyuncudan bir iyi haber daha geldi. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN YAZA DÜĞÜNÜ VAR 

Aşk orucunu iş insanı Önder Öztarhan ile bozan ünlü oyuncu Aslı Enver'den bir güzel haber daha geldi. iddialara görer bir süredir aşk yaşadığı sevgilisinden Enver, evlenme teklifi aldı. Yıllar önce kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile bir evlilik geçiren güzel oyuncunun, şimdilerde ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşuluyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan bu habere göre 49 yaşındaki Öztarhan'ın Aslı Enver'e ''Hemen evlenelim'' dediği öğrenildi. Dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisiyle evlenmeye sıcak bakan güzel oyuncunun ise bu teklife; ''Yazın evlenebiliriz'' yanıtını verdiği konuşuluyor. 

aslı enver

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal