Aşk dedikodularını daha önce yalanlamışlardı: Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma’da kameralara yakalandı

Aralarında aşk olduğu iddialarını daha önce yalanlayan ünlü oyuncular Burcu Özberk ve Gökhan Alkan, Roma’da beraber tatil yaparken görüntülenince aşk iddiaları yeniden alevlendi.

09.07.2024-10:20 - (Son Güncelleme: 09.07.2024-10:20) Aşk dedikodularını daha önce yalanlamışlardı: Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma’da kameralara yakalandı

Ekranların sevilen oyuncularından Burcu Özberk ile Gökhan Alkan hakkında daha önce aşk iddiaları ortaya atılmıştı. 2023 yılında aynı dizide rol alan ikili aşk iddialarını ‘arkadaşız’ diyerek yalanlasa da ikilinin Roma’da beraber tatil yaparken görüntülenmesi söylentileri yeniden alevlendi.

Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma’da kameralara yakalandı

Mynet’in yer verdiği habere göre; Ünlü oyuncular Burcu Özberk ve Gökhan Alkan, 2023 yılında aynı dizide rol aldıktan sonra haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak ikili, bu iddiaları "İkimiz de Galatasaray'lıyız. Almanya'ya Galatasaray maçına gittik. Burcu benim dostum" diyerek yalanlamıştı.

Aşk dedikodularını daha önce yalanlamışlardı: Burcu Özberk ve Gökhan Alkan Roma’da kameralara yakalandı

Dil eğitimi için uzun süre yurt dışında bulunan ve ardından ülkeye dönen Burcu Özberk, Roma tatilinde görüntülendi. Yağmur Çevik'in iddiasına göre, Burcu Özberk ve Gökhan Alkan, Roma tatilinde birlikte vakit geçirirken görüldü. Bir restoranda yan yana otururken görüntülenen ikilinin fotoğrafı, aşk yaşadıkları yönünde yorumlara neden oldu.

Gökhan Alkan, daha önce "Yasak Elma" dizisinde rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile tanışmış ve bir ilişki yaşamıştı. Şimdi ise Burcu Özberk ile birlikte Roma'da görüntülenmeleri, hayranlarının ve magazin dünyasının dikkatini çekti. İkilinin ilişkisi hakkında resmi bir açıklama yapıp yapmayacakları ise merak konusu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal