ASELSAN personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2024? ASELSAN personel alımı pozisyonları ve başvuru şartları

ASELSAN, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki ASELSAN personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2024? İşte ASELSAN personel alımı pozisyonları ve başvuru şartları…

20.05.2024-12:45 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-12:45) ASELSAN personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2024? ASELSAN personel alımı pozisyonları ve başvuru şartları

ASELSAN tarafından yapılan açıklamaya göre, kurumun bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacağı bildirildi. Alıma başvuru yapmak isteyen adaylar ise ASELSAN personel alımı pozisyonları ve başvuru şartlarını sorguluyor. Peki ASELSAN personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2024?

ASELSAN personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2024?

ASELSAN için iş başvuru süreci, öncelikle bir kullanıcı kaydı oluşturmayı gerektirir. Bunun için, Kayıt Uygulama Ekranı'ndan "Yeni Kayıt", "Kayıt Güncelle", "Şifremi Unuttum" ve "Şifre Değiştirme" seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Kullanıcı kaydı oluştururken, aktif bir e-posta adresine ve T.C. Kimlik numarasına ihtiyacınız olacaktır. Ancak, T.C. vatandaşı olmayan adaylar, e-posta adresleriyle kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

ASELSAN personel alımı başvurusu nasıl yapılır 2024? ASELSAN personel alımı pozisyonları ve başvuru şartları

Kaydınızı tamamladıktan ve doğru şifreyi ve doğrulama kodunu girdikten sonra iş başvuru sistemi ekranına yönlendirileceksiniz. Burada, mezuniyet durumunuza göre başvuru tercihinizi işaretleyip ilgili soruları cevapladıktan sonra ASELSAN yönergelerine uygun şekilde başvurunuzu yapabilirsiniz.

Formu doldururken "Başvuruyu Kaydet" tuşuna bastığınızda, bilgileriniz kaydedilir ancak ASELSAN'a gönderilmez. Başvurunuzu tamamladıktan sonra "Başvuruyu ASELSAN'a Gönder" tuşuna basmanız gerekmektedir. Bu şekilde başvurunuz değerlendirilmek üzere ASELSAN'a iletilecektir.

ASELSAN boş pozisyonlar 2024

Sistem Mühendisi

Elektronik Mühendisi (Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri)

Radar Elektronik Harp Algoritma Geliştirme Mühendisi

Elektro Optik Sistem Mühendisi

Süreç Tasarım Mühendisi

Kara ve Deniz Seyrüsefer Sistem Mühendisi

Pazar Geliştirme Uzmanı

Seyrüsefer Sistemleri Tasarım Mühendisi

Elektronik Tasarım Mühendisi

Donanım Tasarım Mühendisi

Çevre Birimleri Elektronik Tasarım Mühendisi

Güdüm Kitleri Proje Mühendisi

Lazer Tasarım Mühendisi

Güdüm Kitleri Proje Değerlendirme ve Analiz Mühendisi

Malzeme ve Güvenilirlik Mühendisi

Güvenilirlik Mühendisi

Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi

Sayısal Tasarım Mühendisi

Sayısal Donanım Tasarım Mühendisi

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal