Arsenal, Tottenham maçında ortalık karıştı

İngiltere Premier Lig’de olaylı 20.hafta. Tottenham’a konuk olan Arsenal, Kuzey Londra olarak geçen derbiden 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maç sonunda ise ortalık birbirine girdi, Tottenham taraftarı saha girerek Arsenal kalecisi Ramsdale'ye tekme attı.

16.01.2023-11:22 - (Son Güncelleme: 16.01.2023-17:26) Arsenal, Tottenham maçında ortalık karıştı

İngiltere Premier Lig’in 20.haftası, Kuzey Londra derbisi olarak bilinen karşılaşmaya sahne oldu. Totenham ile Arsenal’in karşı karşıya geldiği derbide ortalık birbirine girdi. 90 dakika boyunca oldukça gergin geçen karşılaşmayı 2-0’lık skorla Arsenal deplasmanda kazandı. Arsenal bu sonuçla birlikte liderliğini sürdürüyor.

90 dakika boyunca oldukça gergin bir havada geçen maçı 2-0'lık skorla Arsenal kazandı. Arsenal, bu sonuçla birlikte ligde liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın bitimiyle ise ortalık karıştı. Bazı taraftarlar sahaya indi.

Ortalık birbirine girdi

Maç boyunca rakip takıma oyuncularına ve tribündeki taraftarlara yönelik hareketleriyle dikkat çeken  Arsenal kalecisi Ramsdale, müsabaka sonrasında da olayların merkezinde kaldı. Bitiş düdüğünün gelmesiyle birlikte Tottenham forveti Richarlison ile tartışmaya başlayan Ramsdale, rakibinden yüzüne bir darbe aldı ve uzaklaşmak için kalenin yanında bulunan eşyalarını almaya gitti.

Sırtına tekme attı

Aaron Ramsdale'ın su şişesini aldığı sırada tribünden aşağı inen bir taraftar, 24 yaşındaki file bekçisinin sırtına sert bir tekme attı ve ortalık bir anda karıştı. Güvenlik güçleri hemen araya girerek tekme atan taraftarı etkisiz hale getirirken, saha içindeki futbolcuların tartışması arttı. Teknik direktörler araya girdi ve tartışmalar önlendi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal