Arnavutköy'de Yol Çalışması Trafik Yoğunluğuna Neden Oldu

Arnavutköy'de yürütülen yol çalışması nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanıyor. Sürücüler mağdur.

12.10.2024-14:16 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-14:17) Arnavutköy'de Yol Çalışması Trafik Yoğunluğuna Neden Oldu

Arnavutköy'de Trafik Sorunları Baş Gösterdi

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından başlatılan yol çalışmaları nedeniyle işlek caddelerde yoğun trafik oluştu.

Çalışmalar Hakkında Detaylar

İlçenin tek bağlantı yolu olan Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde, Orman İşletmesi mevkisinde yaklaşık bir haftadır devam eden altyapı çalışmaları, sürücüler için büyük bir mağduriyet ortaya çıkardı.

Trafik Sıkışıklığı Artıyor

Emniyet şeridi dahil olmak üzere toplam üç şerit trafiğe kapatılırken, sabah ve akşam saatlerinde araç kuyrukları gün geçtikçe artıyor. Çalışmaların ne zaman biteceği ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması, sürücülerin tepkisini çekiyor.

Yol Çalışması ile İlgili Tepkiler

Gün içinde artan trafik yoğunluğu, sürücülerin sabrını zorlayarak, mağduriyetlerine neden oluyor ve bu durum sosyal medyada çeşitli yorum ve tepkilerin oluşmasına sebep oldu.

Arnavutköy'de, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından başlatılan yol çalışması...

Arnavutköy'de, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından başlatılan yol çalışması nedeniyle trafikte yoğunluk meydana geldi. İlçenin tek bağlantı yolu olan Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde Orman İşletmesi mevkiinde yaklaşık bir haftadır altyapı çalışmaları devam ediyor. Emniyet şeridiyle birlikte toplam 3 şeridin trafiğe kapatıldığı yolda sabah ve akşam saatlerinde araç kuyrukları oluşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal