Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? 9 Aralık Arka Sokaklar var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok?

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar, bir süredir ekranlarda yer almıyor. İzleyenler bu hafta da diziyi Kanal D yayın akışı listesinde görmeyince bunun nedenini internet üzerinden araştırıyor. Peki Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? 9 Aralık Arka Sokaklar var mı, yok mu? Arka Sokaklar neden yok? İşte Kanal D 9 Aralık yayın akışı...

08.12.2022-18:07 - (Son Güncelleme: 08.12.2022-18:07)

Her hafta Cuma günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, geçtiğimiz haftalarda ekranlara gelmedi. Dizi oyuncularından İlker İnanoğlu’nun babası Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle hastaneye yatması sonrası diziye ara verilmişti. Dizi severler bu nedenle Arka Sokaklar dizisi yeni bölümünün bu hafta ekranlarda olup olmayacağını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman? 9 Aralık Arka Sokaklar var mı, yok mu? Arka Sokaklar bu hafta yayınlanacak mı? Arka Sokaklar neden yok?

9 Aralık Arka Sokaklar var mı, yok mu?

Arka Sokaklar dizisi, Kanal D 9 Aralık yayın akışında yer almadı. Bu nedenle dizinin yeni bölümünün bu hafta da yayınlanmayacağı tahmin ediliyor. 

9 Aralık Arka Sokaklar Yok Mu

Arka Sokaklar neden yok?

Arka Sokaklar dizisinin neden yayınlanmadığı ile ilgili olarak dizide Engin Başkomiser karakterine hayat veren İlker İnanoğlu’ndan önemli bir açıklama geldi. İnanoğlu Arka Sokaklar yeni bölüm hakkında,  “Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için devam edeceğiz” dedi.

Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar yeni bölüm hakkında net bir tarih henüz belirtilmedi. Dizinin yeni bölümünün Aralık ayı bitmeden açıklanacağı tahmin ediliyor. Dizinin yerine bu akşam saat 20.00’de yabancı film Örümcek Adam 3 yayınlanacak.

Arka Sokaklar Neden Yok

Kanal D 9 Aralık yayın akışı

09:00 Neler Oluyor Hayatta

11:00 Hicran

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Aşk ve Umut

17:00 Hicran

18:30 Kanal D Ana Haber

20:00 Örümcek Adam 3

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal