Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden çıktı mı, ayrılıyor mu?

Kanal D’de uzun bir aradan sonra yeniden yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar’da yeni sezonun ilk bölümüne Rıza Baba’nın intihar ettiği anlar damgasını vurdu. Bu durum da karakteri canlandıran Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı söylentilerini ortaya çıkardı. Peki Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden çıktı mı, ayrılıyor mu? İşte soruların yanıtı…

07.09.2023-12:42 - (Son Güncelleme: 07.09.2023-12:42)

10 aylık bir sürenin ardından yeniden ekranlara dönen Arka Sokaklar’da yeni bölümde yaşananlar heyecanla takip edildi. Dizinin geçtiğimiz Cuma günü yayınlanan 639. bölümünün sonunda Rıza Baba’nın intihar ettiği görülürken seyirciler bu anlar sonrasında karaktere hayat veren Zafer Ergin’in diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak etmeye başladı. Peki Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden çıktı mı, ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü?

Rıza Baba'nın 639. bölümünde intihar ettiğinin görülmesinin ardından yeni bölüm fragmanında öldüğü ve cenazesinin kaldırıldığı görülüyor.

Arka Sokaklar son bölümde neler oldu?

Arka Sokaklar Evreninde artık hiçbir şey eskisi gibi değildir; aylar önce başlarına gelen büyük felaket, ekibin dağılmasına sebep olmuştur. Ekibin demirbaşlarından dört isim artık polis değildir. Gençler (Arda, Emre, Alper, Sinem) ufak tefek cezalarla kurtulsa da bir arada kalamamış, her biri farklı bir şubeye verilmiştir. Tüm bu olumsuzluklardan İstanbul da payına düşeni almıştır.

Arka Sokaklar Rıza Baba

Sokaklarda hayat, iyiler için çok zor, kötüler içinse çok kolay hale gelmiştir. Uyuşturucu, yolsuzluk, silahlı şiddet, kentin göbeğinde düzensiz gettolar, irili ufaklı mafyalaşma ve hepsi bir yana, iyiden iyiye yerleşmiş ‘kural tanımazlık’ artık şehrin tüm damarlarına sızmıştır.

Daha düne kadar Rıza Baba’nın kullandığı odada şimdilerde, asayişten Ünal Başkomiser oturmaktadır. Ancak kendisi o koltuğu doldurabilecek nitelikte biri mi, bu oldukça şüphelidir. Diğer yandan Ünal’ın bir numarası genç komiser Kadir, kendince haklı sebeplerden ötürü Rıza’yı ve ekibi düşmanı bellemiştir. Aslında gözü pek, yiğit ve ‘doğru’ bir genç adamdır ancak, Ünal’ın aklına soktuğu yalanların etkisindedir. Rıza Baba ve ekibi, üzerlerindeki ölü toprağını silkeleyip, kendilerine oynanan oyunu bozmak için kolları sıvarlar. Ancak bu kez yol, her zamankinden çetindir.

Arka Sokaklar oyuncuları

Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal