Arka Sokaklar Pınar kimdir, gerçek adı nedir? Elvan Dişli kimdir, kaç yaşında?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’ın oyuncuları merak konusu oldu. 2006 yılında yayın hayatına başlayan dizide Pınar karakterini canlandıran oyuncular dönem dönem değişime uğradı. Son olarak dizide Pınar karakterine hayat veren Elvan Dişli de merak edilmeye başlandı. İzleyiciler arama motorlarında sık sık, Arka Sokaklar Pınar kimdir? Elvan Dişli’nin biyografisi ne? Şeklinde araştırmalar yapıyor. Peki, Elvan Dişli kimdir? İşte yanıtı…

11.06.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 11.06.2022-11:30) Arka Sokaklar Pınar kimdir, gerçek adı nedir? Elvan Dişli kimdir, kaç yaşında?

31 Temmuz 2006 tarihinde, Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar dizisi günümüzde de hala ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizide yer alan birçok oyuncu değişirken, farklı isimler tarafından canlandırılan Pınar karakteri de dikkat çekiyor. İzleyiciler son olarak Pınar karakterine hayat veren oyuncunun kim olduğunu araştırıyor. İnternette diziyle ilgili en çok araştırılan konular arasında Arka Sokaklar Pınar kimdir? Elvan Dişli kim, kaç yaşında? Gibi sorular yer alıyor. Peki, Elvan Dişli kimdir? 

Elvan Dişli

Arka Sokaklar dizisinin izleyicileri, dizide Pınar karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğunu araştırıyor. Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un üstlendiği film uzun yıllardır ekranlardaki yerini koruyor. Dizide karakterleri canlandıran oyuncular değişse de dizi yayın hayatına devam ediyor. Bununla birlikte, Arka Sokaklar dizisinde son olarak Pınar karakterini canlandıran Elvan Dişli merak konusu oldu. 

Elvan Dişli1

Elvan Dişli kimdir?

Elvan Dişli, 2 Mayıs 1987 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde doğdu. Çorlu’da öğrenim hayatına başlayan Dişli, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünde tamamladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimleri alan Dişli, daha sonra oyunculuk kariyerine adım attı. 

Elvan Dişli2

Birçok dizi ve filmin kadrosunda yer alan Elvan Dişli, oyunculuk kariyerine ilk adımı 2012 yılında yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinde oynadığı rolle attı. Dişli son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar isimli dizide Pınar karakterine hayat vermektedir.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal