Ardahan'da Kar ve Buzlanma Nedeniyle Tırlar Yolda Kaldı

Ardahan'da etkili kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tırlar yolda mahsur kaldı.

26.10.2024-23:05 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-23:05) Ardahan'da Kar ve Buzlanma Nedeniyle Tırlar Yolda Kaldı

Ardahan'da Tırlar Yolda Kaldı

Ardahan'da son günlerde etkili olan ağır kar yağışı ve buzlanma, karayollarını olumsuz etkiledi. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, gün boyunca aralıklarla devam etti ve yüksek kesimlerde buzlanmalara yol açtı.

Buzlanma Nedeniyle Hareketsiz Kaldılar

Özellikle Ardahan-Artvin kara yolunun Sahara rampasında meydana gelen buzlanma sebebiyle 9 tır yolda mahsur kaldı. Tır şoförleri, yoğun kar ve buzlanma nedeniyle ilerlemekte ciddi zorluklar yaşadıklarını ifade etti.

Şoförlerin Yaşadığı Zorluklar

Tır sürücülerinden Ahmet Torunoğlu, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamada, "Artvin'e gitmeye çalışıyordum ama buzlanma yüzünden ilerleyemedim." dedi. Ayrıca yoğun kar şartları altında bir kaza geçirdiklerini belirten Torunoğlu, "Bize bir otomobil çarptı çünkü fren tutmadı. Yolda yoğun bir buzlanma var ve araçlar ilerlemekte oldukça zorlanıyor." diye ekledi.

Bir diğer sürücü Devlet Akbulut ise Bakü'den geldiğini belirterek, "Artvin Hopa'ya gitmek istedim ama buzlanma nedeniyle yolda kaldım." ifadesinde bulundu.

Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ardahan-Artvin kara yolunun Sahara...

Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Ardahan-Artvin kara yolunun Sahara rampasında 9 tır yolda kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal