Arda Turan’dan dikkat çeken derbi tahmini: ‘’Ben Galatasaraylıyım ama…’’

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bugün oynanacak. Eski Galatasaraylı futbolcu ve şimdinin Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan derbi ile ilgili olarak "Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray kazanırsa mutlu olurum" dedi. Ancak Turan’ın devamında söylediği sözler dikkat çekti.

21.09.2024-10:30 - (Son Güncelleme: 21.09.2024-10:30) Arda Turan’dan dikkat çeken derbi tahmini: ‘’Ben Galatasaraylıyım ama…’’

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Beşiktaş deplasmanına çıkacakları karşılaşma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Genç teknik adamın Fenerbahçe Galatasaray derbisiyle ilgili sözleri dikkat çekti.

Arda Turan: Galatasaray Kazanırsa Mutlu Olurum

Arda Turan, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak dev derbi öncesi dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Galatasaraylı olduğunu hatırlatan ve sarı-kırmızılıların galibiyetini dilediğini belirten Turan, önceliğinin Eyüpspor olduğunu vurguladı.

Arda Turan’dan dikkat çeken derbi tahmini: ‘’Ben Galatasaraylıyım ama…’’

"Saha İçinde Kalan Bir Derbi Olsun"

Derbiyle ilgili temennilerini dile getiren Arda Turan, "Saha içinde kalan, eğlenceli ve iyi oyunların oynandığı, hakemin konuşulmadığı bir derbi olsun. İki tarafa da başarılar diliyorum. Galatasaraylıyım, Galatasaray kazanırsa mutlu olurum ama şu an benim tek baktığım şey Eyüpspor ve Eyüpspor'un çıkarları" ifadelerini kullandı.

Arda Turan’dan dikkat çeken derbi tahmini: ‘’Ben Galatasaraylıyım ama…’’

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal