Aras Bulut İynemli’nin kuzeniyle aşk yaşıyordu: Hazal Subaşı ile Atakan Başavcı ayrıldı

Miss Turkey 2015’te üçüncü olduktan sonra kariyer basamaklarını hızlıca tırmanmaya başlayan Hazal Subaşı, o yıldan bu yana yer aldığı pek çok dizi ile gönülleri fethetti. En son Dilek Taşı dizisinde yer alan güzel oyuncu Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile aşk yaşıyordu. Ancak ikilinin birlikteliklerine son verdiği öne sürüldü.

14.09.2024-09:46 - (Son Güncelleme: 14.09.2024-09:46) Aras Bulut İynemli’nin kuzeniyle aşk yaşıyordu: Hazal Subaşı ile Atakan Başavcı ayrıldı

Güzelliğinin üzerine başarılı oyunculuğunu da ekleyen Hazal Subaşı, Türkiye’deki en beğenilen isimlerden birisi olarak öne çıkıyor. Başarılı oyuncu Hazal Subaşı, "Adını Sen Koy", "Halka", "Çukur", "Kasaba Doktoru" ve "Dilek Taşı" gibi projelerdeki etkileyici performanslarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel oyuncu, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyordu.

Hazal Subaşı ve Atakan Başavcı Ayrıldı

Uzun süredir Aras Bulut İynemli’nin kuzeni Atakan Başavcı ile aşk yaşayan Hazal Subaşı’ndan kötü haber geldi. Sosyal medyada sıkça sevgilisiyle pozlar paylaşan ve kameralardan çekinmeyen çift, yollarını ayırdı. MuhabirOnline'da yer alan habere göre, Subaşı'nın Başavcı ile ilişkisi sona erdi.

Aras Bulut İynemli’nin kuzeniyle aşk yaşıyordu: Hazal Subaşı ile Atakan Başavcı ayrıldı

Geçmişteki İlişki İtirafıyla Dikkat Çekmişti

Hazal Subaşı, daha önce Berfu Yenenler'in programına katılmış ve burada yaptığı ilişki itirafıyla uzun süre konuşulmuştu. Subaşı, "Eğer bir ilişkinin uzun sürmesini istiyorsam, hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda ayrılıyordum. Benim yokluğumu anlasın diye. 'Bak gidersem, görürsün' taktiğiyle iki yıl süren ilişkim oldu" sözleriyle gündem olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal