Aracını sattıktan 10 yıl sonra gelen kağıt otomobil sahibini şok etti! Tam 65 bin lira..

Bilecik'e bağlı Söğüt ilçesinde yaşamını sürdüren Ahmet Ergün'e, kendisini şoka uğratan bir kağıt geldi. 2012’de noter aracılıyla sattığı otomobili, 2016 senesinde kazaya karışınca Ergün’ün evine 65 bin liralık icra tebligatı geldi. Olayı yargıya taşıyacağını ifade eden Ergün, "Konuyla ilgili şaşkınız ve mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

12.03.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-17:19) Aracını sattıktan 10 yıl sonra gelen kağıt otomobil sahibini şok etti! Tam 65 bin lira..

Bilecik’te Söğüt ilçesindeki Hayriye köyünde yaşayan Ahmet Ergün, 2012 yılının Ocak ayında sahip olduğu otomobilini Bursa'da noter aracılığıyla sattı. Ergün’ün sattığı otomobil Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 2016 yılında bir kaza yaptı. Meydana gelen kazanın üzerinden 6 yıl geçtikten sonra Ahmet Ergün’e 65 bin liralık kaza masraflarını içeren bir tebligat geldi. Eline ulaşan tebligat sonrası Ergün, otomobilinin satış işlemini gerçekleştiren noterin belgelerini gerekli icra dairlerine sunsa da başvurusundan herhangi bir sonuç alamadığını kaydetti.

Tebligatı görünce şaşkına döndü

Tebligatı görünce şaşkına döndü

Otomobilini sattıktan 10 sene sonra evine icra tebligatının geldiğini gören Ergün, şaşkınlıkla bu kağıdı karşıladığını ifade ederek, "2012'de aracımı sattıktan sonra 7 kez el değiştirmiş. Ardından 2016 yılında Mustafakemalpaşa ilçesinde bir kazaya karışmış. Bunun üzerine bana kaza masrafları olan 65 bin liralık icra tebligatı geldi. Karşı tarafın iddiası, aracı yeniden üstüme almışım. Ben tekrar aracı kesinlikle geri almadım. Trafik kayıtlarında da aracı geri almadığım belli. Bize, 'sizin kesinlikle bu araba ile bir ilişkiniz yok. Kesinlikle sizden bir şey talep edemezler' denildi. Ben bununla alakalı 5 avukatla görüştüm. Mustafakemalpaşa yolundan hayatımız boyunca hiç geçmedik bile. Konuyla ilgili şaşkınız ve mağduruz. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz." şeklinde sitemini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal