Araç sahipleri dikkat: İstanbul’da 30 Ağustos sebebiyle bazı yollar kapatılacak

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 25 Ağustos etkinlik provaları dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte o yollar…

23.08.2024-17:29 - (Son Güncelleme: 23.08.2024-17:29) Araç sahipleri dikkat: İstanbul’da 30 Ağustos sebebiyle bazı yollar kapatılacak

İstanbul’da 30 Ağustos sebebiyle bazı yollar kapatılacak. İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek etkinlikler için genel prova ve tören günlerinde bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Yapılan yazılı açıklamada, 25 Ağustos Pazar günü yapılacak olan genel prova ve 30 Ağustos Cuma günü Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Vatan Caddesi ve çevresindeki bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Kapalı yollar hangileri?

Akşam’da yer alan habere göre; Valilik, trafiğe kapatılacak yolların detaylarını ve alternatif güzergahları da paylaştı. Saat 06.00'dan itibaren, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) gidiş ve geliş yönleri ile bu caddeye bağlantı sağlayan tüm girişler kapatılacak. Bu kapsamda D-100 Kuzey ve Güney İstikametlerinden, 10. Yıl Caddesi'nden, Edirnekapı, Oğuzhan Caddesi, Sofular Caddesi, Halıcılar Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Ordu Caddesi, Atatürk Bulvarı ve Keçeci Meydan Sokak’tan Vatan Caddesi'ne girişler engellenecek. Ayrıca, Hal Yolu Güney'den gelen araçların Vatan Caddesi'ne girişi ve Vatan Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar da kapalı olacak.

Araç sahipleri dikkat: İstanbul’da 30 Ağustos sebebiyle bazı yollar kapatılacak

Alternatif güzergahlar açıklandı

Trafik akışını sağlamak amacıyla, Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D-100 Karayolu ve O-3 Hal Yolu alternatif güzergahlar olarak belirlendi. Valilik, vatandaşları bu güzergahları kullanmaları konusunda uyardı ve gerekli tedbirlerin alınacağını bildirdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal