Araç sahip olmak isteyenler dikkat: SEAT otomobillerinde faizi kaldırdı

Otomobil sahibi olmayı hayal edenlere SEAT’tan müjdeli haber geldi. Buna göre SEAT, Ibiza, Leon ve Arona modellerinde 12 ay vadeli yüzde sıfır faizle taşıt kredisi fırsatı sunuyor. İşte detaylar…

11.05.2024-12:57 - (Son Güncelleme: 11.05.2024-12:57) Araç sahip olmak isteyenler dikkat: SEAT otomobillerinde faizi kaldırdı

Hükümetin kredi konusunda aldığı önlemler ve otomobil fiyatlarının yükselişe geçmesi araç sahibi olmak isteyenlerin hayallerinin suya düşmesine sebep oldu. Ancak SEAT’ın Mayıs ayına özel başlattığı kampanya ile ay boyunca Ibiza, Leon ve Arona modellerinde faiz sıfırlandı.

SEAT otomobillerinde faizi kaldırdı

Otomobil fiyatlarının yükselmesi ve kredi olanaklarının sınırlanmasıyla birlikte otomobil markaları, tüketicileri cezbetmek için çeşitli kampanyalara yöneliyor. Bu kapsamda SEAT, Mayıs ayına özel bir kampanya başlattı. SEAT, Ibiza, Leon ve Arona modellerinde faizsiz kredi fırsatı sunarak dikkatleri üzerine çekti.

Araç sahip olmak isteyenler dikkat: SEAT otomobillerinde faizi kaldırdı

Mayıs ayı boyunca geçerli olan kampanya ile tüm Ibiza ve Arona modellerinde 125 bin TL'ye kadar, 12 ay vadede faizsiz taşıt kredisi imkanı sunuluyor. Leon modelinde ise 200 bin TL'ye kadar olan alımlarda 12 ay boyunca faizsiz kredi imkanı bulunuyor.

SEAT'ın popüler modellerinden Leon, 1.540.000 TL'den, Arona ise 1.210.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ibiza modeli ise 1.095.000 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla tüketicilere sunuluyor. Kampanya, 2024 model araçlar için geçerli olup, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında tüm SEAT Yetkili Satıcılarında geçerli olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal