AQUA coin nedir? Planet coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyası oldukça hareketli bir piyasadır. Her geçen gün coinler eklenirken, var olanlarda çok hızlı bir şekilde değişime uğrayabilmektedir. Bu kripto paralardan bir tanesi olan AQUA coinde merak edilen coinlerden bir tanesidir. 24 saatlik işlem hacmi 821.680 TL olan AQUA coinin Planet Finance’de bugünkü fiyatı 4.581,23 TL’dir. Peki, AQUA coin nedir? AQUA coin nereden alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları…

07.05.2022-17:24 - (Son Güncelleme: 07.05.2022-17:24) AQUA coin nedir? Planet coin projesi ve yol haritası

Binance tarafından inşa edilen AQUA coin birçok yatırımcının dikkatini çekmektedir. Sermaye üzerine tasarlanmış bir yapısı bulunan AQUA coin, birbirinden farklı alanlarda oluşan bir finansal protokoldür. Kripto para meraklılarının ilgisini çeken AQUA coin projesi oldukça merak uyandırıyor. Peki, AQUA coin nedir? AQUA coin nereden alınır? İşte merak edilen soruların yanıtları…

AQUA coin nedir?

Planet Finance, herkesin kendi sermayesini aktif hale getirmesini ve işletmesini sağlamak için tasarlanmış, her biri kendi uygulaması olan farklı gezegenlerden oluşan bir finansal protokoldür. AQUA coin bu sistemi kullanarak yönetim belirteci görevi yapmaktadır. Binance Akıllı Zinciri tarafından inşa edilen ve adil bir para biri olarak piyasada yer edinmektedir. Binance üzerine inşa edilmiş olan AQUA, yüksek getiri ve düşük risk amacı ile tek bir alanda iyi DeFi uygulamasıdır.

AQUA coin nedir

AQUA coin dağıtımı nasıl yapılır?

2 Mayıs 2021'de 0 jeton ile yola başlayan Planet Finance, günlük 500 jeton basarak bu jetonların protokolün kullanıcıları tarafından kazanılmasını sağlıyor. Adil bir lansman dağıtımı sağlayan AQUA, herkesin kasaya para koyması ile kazanç elde etmektedir. Protokol tarafından belirlenen ücret ise AQUA'yı satın almak ve yakmak için kullanılır. Bu durum onu her gün daha kıt bir hal almasına neden olmaktadır.

Planet Finance'i kim yarattı?

2012 yılında blockchain'de yer alan 4 ülkeyi kapsayan anonim bir ekip tarafından kurulan Planet Finance, merkezi bulunmayan bir sistemdir. 2020 yılında kavramsallaşan bu platform merkezi bulunmayan ve finans açısından en iyi unsur ve fırsatları tek bir yerde birleştiren bir platformdur.

Planet Finance kim yarattı

AQUA nereden satın alınır? AQUA hangi borsada yer alıyor?

AQUA almak isteyen kişiler başka bir borsaya ihtiyaç duymadan direkt olarak doğduğu yer olan Planet Finance'ten satın alabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal