Antrenmandaki Görüntüleri Gündem Olmuştu: TFF'den Arda Güler Açıklaması

A Milli Futbol Takımı'nın bugünkü antrenmanı sırasında teknik direktör Vincenzo Montella'nın Arda Güler'in elindeki yeleği alarak bireysel çalışmaya geçmesini söylediği görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), konuyla ilgili açıklama yaptı.

24.06.2024-10:18 - (Son Güncelleme: 24.06.2024-10:27) Antrenmandaki Görüntüleri Gündem Olmuştu: TFF'den Arda Güler Açıklaması

TFF, sosyal medyada hızla yayılan görüntüler üzerine bir açıklama yaparak, "Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır. İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.

Olayın Detayları:

  • Antrenman Sırasında Yaşananlar: A Milli Futbol Takımı'nın gerçekleştirdiği antrenmanda dar alanda pas çalışması ve top kapma mücadelesi başlamak üzereyken, teknik direktör Montella, Arda Güler'in elindeki yeleği alarak bireysel çalışmaya geçmesini söyledi. Arda, takımdan ayrılarak hafif tempolu koşulara başladı.

  • Sosyal Medyada Gündem: Bu anlar sosyal medyada tartışma konusu oldu ve çeşitli spekülasyonlara yol açtı. Konuya ilişkin bilgi kirliliğini önlemek amacıyla TFF açıklama yapma gereği duydu.

Sonuç:

Arda Güler, kasığındaki ağrı nedeniyle antrenmanın belirli bölümlerinde bireysel çalışma yaparak, sakatlık riskini en aza indirmek amacıyla daha sonra koruyucu lineer çalışmasına yönlendirildi. TFF'nin açıklamasıyla, yaşanan olayın sağlık önlemi nedeniyle olduğu ve herhangi bir teknik ya da kişisel sorun bulunmadığı netlik kazandı.

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde milli futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

"KORUYUCU AMAÇLA LİNEER ÇALIŞMASINA YÖNLENDİRİLMİŞTİR"

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Milli Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız"

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal