Antalyaspor çıkışa geçmek istiyor: Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu?

Spor Toto Süper Lig’de 7. haftanın dikkat çeken mücadelelerinden birisi Antalyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Bu zorlu mücadelenin detaylarını öğrenmek isteyen futbol severler arama motorları üzerinden araştırma yapıyor. Peki Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu? İşte maçın merak edilenleri...

17.09.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 17.09.2022-16:19) Antalyaspor çıkışa geçmek istiyor: Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu?

Nuri Şahin’li Antalyaspor ile Montella’lı Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında futbol severlere bol pozisyonlu ve heyecan dolu bir karşılaşma vadediyor. Geçen hafta evinde Kasımpaşa karşısında şok bir yenilgi yaşayan Antalyaspor Adana Demirspor karşısında zorlansa da kazanmayı amaçlıyor. Son 3 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Adana Demirspor ise Akdeniz derbisinde rakibini devirerek evine 3 puanla dönmek istiyor. Peki Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi ve ilk 11’leri belli oldu mu?

Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak?

Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta maçında Antalyaspor ile Adana Demirspor maçı 17 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 20.00’de Corendon Airlines Park’ta karşılaşacak. Mücadele Bein Sports 2’den canlı olarak yayınlanacak. 

Antalyaspor Adana Demirspor

Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi kim?

Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi Ali Palabıyık olacak. Bahtiyar Birinci ile Cemil Tunç yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek. Maçın VAR hakemi ise Mustafa İlker Coşkun olacak.

Antalyaspor Adana Demirspor muhtemel ilk 11’ler:

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Veysel Sarı, Kudryashov, Güray Vural, Soner Aydoğdu, Fredy, Hakan Özmert, Adriano, Ghacha, Wright

Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Svensson, Samet Akaydın, Rakitskiy, Abdurrahim Dursun, N'Diaye, Stambouli, Belhanda, Yusuf Sarı, Onyekuru, Emre Akbaba

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal