Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Trendyol Süper Lig’de 37. hafta heyecanı bugün başlıyor. Antalyaspor ile Adana Demirspor arasındaki mücadele de haftanın öne çıkan mücadeleleri arasında yer alıyor. Peki Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi ve muhtemel ilk 11’ler…

17.05.2024-17:10 - (Son Güncelleme: 17.05.2024-17:10) Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Trendyol Süper Lig’de 37. haftanın açılış mücadelelerinden birisi Antalyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak. Ligin bitimine 2 hafta kala hedefsiz kalan iki takımın karşılaşmasında bol gol ve karşılıklı pozisyonların olması bekleniyor. Ancak her iki takım da 3 puanı hanesine yazdırmayı ana amaç olarak belirledi. Peki Antalyaspor Adana Demirspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman?

Süper Lig’de bugün oynanacak olan Antalyaspor Adana Demirspor maçı 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Corendon Airlines Park’ta oynanacak olan kritik karşılaşma Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Antalyaspor Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi kim olacak?

Antalyaspor Adana Demirspor maçı hakemi Turgut Doman olacak. Mücadelenin yardımcı hakemleri ise Murat Şener ve Bersan Duran olacak.

Antalyaspor Adana Demirspor muhtemel 11’ler:

Antalyaspor: Leite, Mert, Veysel, Naldo, Güray, Kaluzinski, Emr, Saric, Safuri, Larsson, Buksa.

Adana Demirspor: Mogamedaliev, İsmail, Gravillion, Manev, Mohammadi, Michut, Maestro, Tayfun, Mendoza, Barasi, Aymbetov.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal