Antalya’da yağmurun etkisi devam ediyor: AFAD’dan açıkalama geldi

Antalya’da etkili olan yağmur sonrası, bir kişi hayatını kaybederken, AFAD’dan son durum açıklaması geldi.

12.12.2022-21:16 - (Son Güncelleme: 13.12.2022-17:46) Antalya’da yağmurun etkisi devam ediyor: AFAD’dan açıkalama geldi

Yurt genelinde etkili olmaya başlayan yağışlar, Antalya’da sel ve su taşkınlarına neden oldu. Bir kişinin hayatını kaybettiği sağanak sonrası AFAD’dan açıklama geldi. 

Dün başlayan yağışlar Antalya’da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Meteorolijiden yapılan açıklamaların ardından bir uyarıda AFAD ekiplerinden geldi. AFAD resmi Twitter hesabından bazı bölgeler de yaşayan vatandaşlar için uyarıda bulundu.

AFAD’dan Antalya için yeni bir uyarı geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "14 Aralık Çarşamba günü, Doğu Akdeniz’de beklenen yağışların Mersin çevreleri ile Karaman'ın güneyi, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş‘ta yerel olarak kuvvetli, Mersin'in kıyı kesimlerinde ise çok kuvvetli olması bekleniyor.Bu akşamdan itibaren Antalya çevreleri ile Isparta ve Burdur'un güney kesimlerinde beklenen sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli, Çarşamba günü ilk saatlerden itibaren Antalya'nın merkez ve doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.Vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım, kıyı kesimlerde dolu yağışı ile kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz."

3 ilçede eğitime ara

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, beklenen yağışlar nedeniyle Manavgat, Serik ve İbradiilçelerinde ğitime ara verildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal