Antalya'da Protesto: Filistin'e Destek İçin Yürüyüş Düzenlendi

TÜGVA, Antalya'da İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek için bir yürüyüş düzenledi ve destek mesajları verdi.

07.10.2024-18:13 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-18:13) Antalya'da Protesto: Filistin'e Destek İçin Yürüyüş Düzenlendi

Antalya'da Filistin İçin Ağır Bir Sese Ses Verildi

Antalya'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliği, İsrail'in Filistin üzerindeki saldırılarına karşı protesto yürüyüşü düzenledi. Yürüyüş, Akdeniz Üniversitesi Camisi önünde başlayarak Eğitim Fakültesi önünde sonlandı.

Protestoda Yükselen Sesler

Toplanan kalabalık, sloganlar atarak ve tekbirler getirerek Filistin'e destek verdiklerini gösterdi. TÜGVA Antalya Üniversiteler Koordinatörü Ahmet Haktan Özbey, burada yaptığı açıklamada, "İsrail, Gazze'de 365 gündür bir soykırım gerçekleştiriyor. Katliamları protesto etmek ve Filistin halkına destek vermek için tek yürek olduk. Katil İsrail, yıllardır sürdürdüğü işgal ve zulmü son bir yılda daha da artırmıştır," dedi.

Ekonomik Yaptırımlar Çağrısı

Özbey, ayrıca, "İsrail'e karşı en etkili silahın ekonomik yaptırım olduğunu" vurguladı. "Bütün dünya, Filistin'i özgür bir devlet olarak tanıyıncaya kadar bu davayı haykırmaya devam edeceğiz," ifadelerini kullandı. Protestoya, TÜGVA Antalya İl Temsilcisi Mert Topçuoğlu da katıldı.

Antalya'da, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliğince, İsrail'in Filistin'e yönelik...

Antalya'da, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilciliğince, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki amacıyla yürüyüş düzenlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal