Antalya'da Ev Arkadaşının Bıçakla Yaraladığı Genç Hayatını Kaybetti

Kepez ilçesinde yaşanan talihsiz olayda 23 yaşındaki Tolga Taşkınel, ev arkadaşı tarafından bıçakla yaralandı.

30.09.2024-14:28 - (Son Güncelleme: 30.09.2024-14:28) Antalya'da Ev Arkadaşının Bıçakla Yaraladığı Genç Hayatını Kaybetti

Kepez'de ‘Kanlı Gece’

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir genç yaşanan tartışma sonucunda hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, 23 yaşındaki Tolga Taşkınel, ev arkadaşı ile gerçekleştirdiği tartışmada bıçakla yaralandı.

Tartışma Büyüdü

Olay, Yeşilyurt Mahallesi 4312 Sokak'taki bir apartman dairesinde yaşandı. Taşkınel, 28 yaşındaki S.E.S. ve 21 yaşındaki H.E.Ç. ile yaklaşık iki hafta önce birlikte yaşamaya başlamıştı. Gece saatlerinde çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü ve S.E.S, Taşkınel'i bıçakladı.

Acil Müdahale Yetersiz Kaldı

Olay esnasında apartman sakinlerinin duyduğu gürültü sonrası 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ve sağlık ekipleri, yaralılığı taşıyan Taşkınel’i Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk etti. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam kurtarılamadı.

Şüpheliler Gözaltında

Olayın ardından bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren şüpheli S.E.S. ve olaya tanıklık eden H.E.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Taşkınel’in cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde tartıştığı ev arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Tolga...

Antalya'nın Kepez ilçesinde tartıştığı ev arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürülen Tolga Taşkınel'in cenazesi, memleketi Yalova'da toprağa verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal