Antalya'da Çiçekçi Darbedildi, Hayatını Kaybetti

Antalya'da darbedilen bir çiçekçi yaşam mücadelesini kaybederek hayatını yitirdi. Olayın detayları ve mağdurun ailesinin açıklamaları dikkat çekti.

18.10.2024-16:36 - (Son Güncelleme: 18.10.2024-16:36) Antalya'da Çiçekçi Darbedildi, Hayatını Kaybetti

Antalya'da Çiçekçinin Trajik Ölümü

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, bir çiçekçi sosyal medyada izinsiz paylaşılan bir fotoğraf yüzünden hayatını kaybetti. İddialara göre, Kıvanç Ş. adındaki bir şahıs, eşinin fotoğrafının izinsiz paylaşılması üzerine Eşref Yunus Yıldırıcı'yı darbetti.

Olayın Gelişimi

34 yaşındaki Kıvanç Ş.'nin önce yumrukla vurduğu 29 yaşındaki Eşref Yunus Yıldırıcı, daha sonra yere düşerek ağır yaralandı. Yaralı çiçekçi hastaneye kaldırıldığında beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yıldırıcı, hastanede beyin ölümü gerçekleşmesinin ardından sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Aileden Üzücü Açıklamalar

Yıldırıcı'nın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenaze Altınova Düden Mezarlığı'na defnedilecek. Kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı, olaydan sonra ağabeyinin 5 gün yoğun bakımda kaldığını ifade etti ve şu şekilde konuştu:

"O yumruğu vurduğu yer ağabeyimi bitirdi. Kıvanç Ş, 'Kalp krizinden öldü' diyor, bu tamamen yalan. Ağabeyimin herhangi bir sağlık sorunu yoktu."

Organ Bağışı İhtimali

Firdevs Yıldırıcı, ağabeyinin organları ile 7-8 kişiye yaşam verebilecekken, karşı tarafın iddiaları dolayısıyla organ bağışı işlemlerinin gerçekleşmediğini belirtti. "Kesinlikle böyle bir durum yok. Ağabeyimin organları ile 7-8 kişiye can verecektik, ama olmadı." dedi.

Olayın Arka Planı

Olayın başlangıcında, Kıvanç Ş.'nin eşi tarafından sosyal medyada paylaşılan bir çiçek buketli fotoğraf, Eşref Yunus Yıldırıcı’nın kız kardeşi F.Y. tarafından alındı ve işletmeye ait sosyal medya hesabında paylaşıldı. Yaşanan tartışmanın ardından Kıvanç Ş., çiçek deposuna giderek Yıldırıcı’yı darbetti. Ağır yaralanan Yıldırıcı hastaneye kaldırılırken, tutuklanan şüpheli adli süreci bekliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal