Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi izlendi mi, beğenildi mi? Annenin Sırrıdır Çocuk reyting sonuçları

TV8’in dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi hakkındaki araştırmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin reyting sonuçlarının nasıl olduğu oldukça merak ediliyor. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi izlendi mi, beğenildi mi? Yanıtı haberimizde bulabilirsiniz.

28.03.2022-17:56 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:56) Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi izlendi mi, beğenildi mi? Annenin Sırrıdır Çocuk reyting sonuçları

Yakında TV8’de yayın hayatına başlayacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi iddialı hikayesi ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla dizi severlerin gündemine girmeyi başardı. Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ilk tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyenlerin heyecanı iyice artmaya başladı. Dizinin konusu, oyuncuları ve yayın tarihi insanların arama motorlarında en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi konusu nedir?

İstanbul’da yaşanacak bir hikayesi olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem ve Defne ismindeki iki anne adayının anneliğin kadınların en önemli öğelerinden birisi olduğunu anlatmasını konu edinilecek.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi oyuncuları kimler?

TV8’de yakında başlayacak olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

İrem Helvacıoğlu

Engin Öztürk,

Selin Yeninci

Olgun Toker,

Selim Erdoğan,

Birgül Ulusoy,

Mine Kılı,

Ahmet Varlı,

Demet Gül,

Sacide Taşaner.

Senaryosunu Makbule Kosif’in yazdığı, yapımcısının NTC Medya ile Medyapım’ın olduğu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ilk bölümüyle 6 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak. Dizinin nasıl bir reyting performası göstereceği merakla bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal