Anneannesini Rehin Aldı! Silahla Vurarak Öldürdü! Eski bakandan şok açıklama

Eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, Ankara'da bulunan Ayrancı Mahallesi'ndeki evlerinde yaşanan trajik bir olayda anneannesi Leyla Çetiner'i rehin alarak silahla vurdu ve öldürdü.

01.08.2024-10:28 - (Son Güncelleme: 01.08.2024-10:28) Anneannesini Rehin Aldı! Silahla Vurarak Öldürdü! Eski bakandan şok açıklama

31 Temmuz 2024 akşamı, Bedirhan Şener ile anneannesi Leyla Çetiner arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Bedirhan Şener, anneannesini silahla rehin aldı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Seferber Oldu

Olayın ciddiyeti üzerine Abdüllatif Şener, evin bulunduğu sokağa çıkarak durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın seyri dolayısıyla bölgeye özel harekat polis ekibi de gönderildi.

Cinayet ve Gözaltı

Bedirhan Şener, olay sırasında anneannesi Leyla Çetiner'i silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Bedirhan Şener'in sorgusu sürüyor. Olay yerinde polis incelemeleri devam ediyor.

Abdüllatif Şener'den İlk Açıklama

Abdüllatif Şener, olayın ardından yaptığı açıklamada, oğlunun psikolojik sorunları olduğunu ve anneannesini tanımadan ateş ettiğini belirtti. Şener, "Psikolojik sorunları olan oğlum karşısındaki kişinin anneannesini olduğunu bile bilmeden ateş etmiş. Çok üzgünüz. Vahim bir olay. Oğlumun, annesini öldürdüğü iddiaları doğru değil." şeklinde konuştu.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal