Ankaragücü Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Ankaragücü ile Alanyaspor karşı karşıya gelecek. İki ekip de zorlu 90 dakikadan 3 puan çıkararak taraftarını sevindirmeyi hedefliyor. Peki Ankaragücü Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

03.05.2024-16:39 - (Son Güncelleme: 03.05.2024-16:39) Ankaragücü Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

Ankaragücü Alanyaspor maçı muhtemel ilk 11’leri, saati ve kanalı araştırma konusu oldu. Trendyol Süper Lig’de son iki maçını kazanamayan Ankaragücü ile son 5 maçında sadece Galatasaray’a kaybeden Alanyaspor’un mücadelesi futbol severlerin gündemini oldukça meşgul ediyor. Peki Ankaragücü Alanyaspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Ankaragücü Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ankaragücü Alanyaspor maçı 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Bein Sports 2 ekranlarında canlı yayınlanacak. Alanyaspor ise sezonun istikrarlı takımlarından birisi oldu. Geride kalan haftalarda 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Fatih Tekke’nin öğrencileri, rakip fileleri 49 kez sarsarken kalesinde ise 46 gol gördü. Alanyaspor son olarak ligde oynadığı İstanbulspor karşılaşmasında rakibini 6-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Ankaragücü Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler)

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona ermişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal